søndag 13. mai 2012

Mai du skjønne milde???

Kom mai du skjønne milde heter det så fint i sangen. Snart halveis nå i mai og man kan undres om D. Jæger som tekstforfatteren het skrev sangen i et anfall av ironi. Eller kanskje mai var mildere og skjønnere før??? Hittil i mai har det vel vært skjønt og mildt sånn ca halvannen dag, og langtidsvarselet er langt fra oppmuntrende. Hele uken er det meldt regn og under 10 grader, la oss håpe at metrologene tar feil denne gang.
 I dag regner det vannrett og blåser kraftig, det er definitivt en dag for hjemmekos så her er lysene tent. Jeg har inntatt sofakroken med fjernkontrollen og en kopp te mens jeg prøver å overhøre naboens death rock musikk. Tenåringen i etasjen over oss er tydeligvis alene hjemme i helgen for der har det durt og gått siden fredag kveld. For å si det slik så vet vi når han er våken.
Det har vært litt mye fokus på stuen her på bloggen i det siste, så også i dag for det har skjedd noen små forandringer. Jeg har lenge ønsket meg en liten trehest og i går fant jeg den endelig på Bohus, så da ble det litt ommøblering på bildelisten. Kjæresten syntes at tomme rammer så veldig snålt ut så som et kompromiss tok jeg silhuettene av oss som ble klippet på Montmartre i to av rammene. Kjæresten er storfornøyd, jeg derimot er litt mer skeptisk, jeg likte jo så godt de tomme rammene. 
Tegningen av oss fra Montmatre har også fått ramme og har kommet opp på veggen. Rammen hadde vi selvfølgelig fra før, man tager jo hva man haver.
Noe vi ikke havet fra før var denne lykten fra Lene Bjerre, den ble kjøpt på GH interiør på Os. Planen var å ha den ute på altanen, men da får jeg jo ikke så særlig glede av den, så inntil værgudene er litt vennligere innstilt skal den få pryde salongbordet. 

Dette er forresten det første innlegget jeg skriver på min nye laptop. Faktisk er det første gang jeg har en helt ny PC, alle de jeg hatt før har vært arvegods fra min yngste sønn som er i overkant datainteressert.

På innlegget om den gamle kisten kom spørsmålet om hva som er i den. Her er svaret. Kisten inneholder gamle avisutklipp og en plate av Lage Wedin, Makt i de foldede hender er en av sangene på den, en gjenganger det på ønskekonserten i hine hårde dager. 

Ønsker dere alle en god ny uke og en fin 17 mai feiring uansett vær og føreforhold. 

Klem fra Kari

9 kommentarer:

 1. Den hesten var kjempefin,tror e må på Bohus en tur:)
  Kjekt å forandre litt no og da.Jeg er ikke flink til slikt. Vanedyr delux,hi hi ;)
  Så det var det du hadde i kista de :)) Spennende

  God søndag til deg min blogg venninne ♥

  SvarSlett
 2. Hei hei=)
  Så koselig stue du har;)
  Du? Jeg lurer på hva fargen du har brukt på den hyllen og sjenken du har malt som du har ute (et tidligere innlegg). Likte veldig godt fargen, og har litt maleprosjekt på gang nå. Tror den kunne blitt fiiiin på en bokhylle nemlig=)

  Blir veldig glad om du svarer på bloggen min=)

  Ønsker deg en fin søndag videre. Om den ikke er fin utendørs, så kan vi hvertfall gjøre den koselig inne;)

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 3. Hei hei! Kjempekoselig i sofakroken hos dere med de fine putene i sofaen. Likte lykten kjempegodt jeg også! Ja været er jo iskaldt så mild mai er vel å ta i kraftig. Kul plate, og sikkert en gjenganger den låta der. :))

  SvarSlett
 4. Åååå, så koselig hos dere Karimor!
  Og så ble jeg helt rørt over hva som lå i kista -Det er makt i de foldede hender, det var en av salmene min mor ville ha ibegravlesen sin. Ikke var hun noen kirkegjenger men "makt i foldete hender" hadde hun erfart sa hun :o)

  Fin ny uke til deg Kari og klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Så fint du har det hos deg......koselig
  Ja været er ikke noe særlig det er hvist reprise av februar

  Takk for koselig stund på Os

  Ønsker deg en fin ukestart

  Klem til deg

  SvarSlett
 6. Kjempe koselig hos deg=)!! Grattis med ny laptop=)!!! Ja, dette været er tragisk...vi får krysse fingrene på at det blir bedre;)!!

  Herlig ny uke til deg=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 7. Så fint det er hos deg!
  Her er det heller ikke mye som minner om mai...men da blir sikkert sommer desto bedre og ekstra lang - det er ihvertfall lov å håper om ikke annet...;P

  Nyt kvelden!
  KLEM

  SvarSlett
 8. Ha en kjempefin dag i morgen! Og jeg blir også inne om det regner for mye, helt klart. Hurra og gratulerer med dagen i morgen. :)

  SvarSlett
 9. Flotte bilder! Håper dere hadde det fint i går. klem Hege

  SvarSlett