søndag 25. mars 2012

Påskepynt1 og rullende sko

Nå går ukene unna her, neste helg er det palmehelgen og påsken står for døren. Her i huset har det aldri blitt pyntet særlig mye til påske i de senere år. Det finnes noen gule kyllinger stablet bort et eller annet sted, men de får ligge fint i fred. Her er huset ferdigpyntet til påske allerede, jeg har nemlig laget mitt første vintage egg i decoupage. 

Ble ikke så aller verst det for å være første gang synes jeg. Avispapiret fikk ligge litt i te for å få litt gammel look. Kanskje det blir flere etterhvert, men noen storproduskjon blir det nok ikke. Det er vel begrenset hvor mange slike egg man har bruk for.

Sammen med tre steinegg og noen perleblomster pryder det kjøkkenbordet og dermed erklærer jeg årets påskepynting for ferdig. 

Her i Bergen har vi hatt et par fine dager nå. Vi har jo med dårlig skjult misunnelse sett på de der sør og øst som har hatt sommertemperaturer i lange tider, mens regnet har sipt ned i ett her vest. Men nå altså kom det, fineværet, og på fredag innviet jeg mine nye sko i byen. 

Følelsen av å kunne gå med småsko for første gang er himmelsk, man føler seg så lett på foten, nesten som man svever. Mine nye sko besto prøven, jeg kom hjem uten gnagsår eller vondt noe sted, de var som en drøm å gå med. Mine nye sko er laget på masai prinsippet og har en såle som er buet.

Mine nye sko er årets første bursdagsgave, jeg fikk dem av en kjær venninne som jobber i skobutikk. Nå har jeg strengt tatt ikke bursdag før i slutten av mai, men da jeg var innom butikken hun jobber i så lurte hun på om jeg ønsket meg sko til bursdagen. Det gjorde jeg jo, og siden jeg nå var der og trengte nye sko nå så spurte hun liksågodt om jeg ville ha dem som jeg hadde kjøpt uansett. Disse blir nok gode å tråkke rundt i Paris i. De er av merket Gabor som er et merke jeg er glad i. 

Årets første softis er fortært og årets første fjelltur ble også unnagjort i helgen,. Lyderhorn ble besteget, dog i andre sko.

Ha en herlig ny uke, måtte solen fortsette å skinne på oss.


5 kommentarer:

 1. Så fint egget ble:) Godt dere også får litt av finværet:)
  Nå får vi bare håpe det holder til påske.
  Her skal påskepynten få komme frem i løpet av uken.
  Ikke mue her heller men litt blir det når man har små barn.

  God ny uke til deg.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så flott egg.....
  Deilig med så flott vær og jeg hadde en bytur i går
  Flotte sko og merke er kjempe godt ...har ett par og de er gode

  Ønsker deg en fin uke

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig pyntet Kari :)) Så bra tips å legge avisen i te, det har jeg aldri
  visst har bare prøvd med stoff !
  Laget vintage egg i fjor, har ikke hentet de ned fra loftet enda !
  Stua har sett ut som et verksted i det siste :))
  Likte skoene dine :)

  Fin uke til deg :))

  Klemmer Bente

  SvarSlett
 4. Søteste Kari - misforstå meg rett, SÅååå bra at det ikke ble Osatur. Det betyr at jeg kanske får se ditt blide oppsyn neste gang du/ dere kommer?
  Husk: Kaffekanna er alltid klar i greidalvegen :o)

  Påskeegget ditt var nydelig og gav inspirasjon...
  TAKK og
  Klem fra Anne på landet.

  SvarSlett
 5. Flott egg og koselig pynt hos deg.
  Har ikke funnet fram noe her enda ,men det blir nok litt til uka.
  Deilig med finværet både her og hos dere..måtte det bare vare.
  Og de skoene så bare SÅ herlige ut !!
  God ny våruke til deg !
  klem Anne

  SvarSlett