onsdag 7. mars 2012

Frokostbord

Skjønne jessica med bloggen EKTE INTERIØR har i samarbeide med Nyblom Kóllen utfordret oss til å vise vårt frokostbord. Fine premier til dem som juryen plukker ut som vinnere. 
Når sant skal sies er det sjelden her i huset at frokostbordet er særlig mye å skryte av. Vi pleier ta det ganske så lettvint. Jeg spiser oftest en skål med havregryn og kulturmelk sånn i all hast før jeg forsvinner ut av døren, eller jeg tar med meg skålen med havregryn og setter meg foran TV om jeg ikke skal på jobb. Slik en frokost blir det veldig lite bloggbare bilder av. 

Til og med i helgene tar vi det som oftest lettvint, noe man kan skylde vintersporten for, for når vi forholdsvis langt ut på morgenkvisten står opp så er det alltid sport på TV som vi har lyst å se. Så da blir det til at vi fikser vår egen frokost og setter oss for å se på skiskyting, hopp, langrenn, alpint eller hva nå som skulle være av vintersport på TV.
Vi var mye flinkere før vi flyttet sammen til å lage en koselig frokost med egg og bacon eller kokt egg. Tror vi må plukke opp den tråden igjen, når bare våren kommer og vinterporten går i dvale. 


Likevel bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst å være med på frokostbordutfordringen hos Jessica. Her har jeg dekket til meg selv på en gammel flott fjøl med et gammelt Egersund servise som vi hadde på hytten da jeg var liten. I Greengate boksen er det hjemmelagede knekkebrød, noe som jeg er helt avhengig av, de er bare sååå gode. På smørfatet som også er fra Greengate er det selvfølgelig ekte smør. Eggeglasset er fra en eller annen gresk øy, jeg samlet i min tid på eggeglass og har en hel haug av dem i alle størrelser og fasonger. Den søte fløtemuggen med hvitveis i fikk jeg som gave da jeg ble følger nr. 100 hos SMÅTINGENE. Hvitveisene er ikke ekte, men egenhendig kjøpt på GH interiør på Os der min gode bloggevenninne Anne jobber. 
Spiste jeg så frokost ved dette bordet i dag??? For å være ærlig så gjorde jeg nok ikke det, for da var nok frokosten fortært for lenge siden, men i morgen da......

Titt innom til Ekte Interiør du også og bli med på konkurransen.

8 kommentarer:

 1. SÅ hyggelig at du ble med på utfordringen! Nå ble jeg virkelig glad. :) Den fjølen var helt nydelig, har aldri sett en slik en. (Blir veldig glad hver gang det kommer innlegg fra deg!! :))

  SvarSlett
 2. Det var et koselig dekket frokost bord :)) Nydelig servise ♥
  Ble sulten av å se på :)
  Takk for kjempekoselig kommentar, blir hoppende glad :))

  Klem Bente

  SvarSlett
 3. Koseligt dekket bord hos deg.....og jeg trodde et lite øyeblikk at du hadde funnet hvitveis...
  Kjekt med innlegg fra deg

  Ha en fin kveld

  Klem til deg

  SvarSlett
 4. Ser meget innbydene ut det der!! Elsker det blå i perselenet ditt, Klem Anna

  SvarSlett
 5. Jeg skulle mer enn gjerne sittet ved ditt frokostbord..
  Nydelig mugge med hvitveis i ..de ser jo så ekte ut!
  Angående bilder ..det er bare koselig om du vil låne !
  Takk for dine koselige kommentarer..setter så pris på de!
  Klem Anne

  SvarSlett
 6. Lekkeert!
  Si ifra om jeg kan hjelpe deg med noe da. :)
  klem Hege

  SvarSlett
 7. Herlig herlig , jeg ville gjerne sitte og skravlet med deg over dette frokostbordet søte Kari!
  Jeg skal stemme på deg jeg!

  God klem fra Anne.

  SvarSlett