onsdag 24. september 2014

Rom for rom, stuen


Stuen er for tiden litt på halv åtte. Den er egentlig litt vanskelig å møblere, men nå tror jeg at jeg har funnet ut hvordan vi skal gjøre det for å få den til å fungere optimalt. Så dette blir egentlig et innlegg om hva vi planlegger å gjøre. 

                      
Det jeg er mest fornøyd med for tiden er pynten på salongbordet og et par nye puter i sofaen. Jeg er litt treg av meg, men nå har det kommet en paljettpute i sofaen her også, det har stått på ønskelisten en stund. 
                                      
Noe annet som også står på ønskelisten er en tempeltavle. Første gang jeg så en slik falt jeg pladask og bestemte meg for at en slik skal jeg ha!!! Bildet her har jeg fått lov å låne av Vibeke som jeg følger på Instagram @livingdelux1  Denne lekre tempeltavlen har hun av alle steder på hytten, hadde reist på hytten minst hver helg jeg om jeg hadde hatt noe slikt på hytten. Faktisk er jeg så forelsket i en slik tavle at jeg noen netter rett og slett ikke har fått sove. Noen som vet om noe sted jeg kan få tak i en slik i Bergensområdet. 
                                       
Her er stoda i en del av stuen, vi rev en vegg for en stund siden og har ikke kommet noe lenger etter at jeg ble syk. Planen her er å selvfølgelig legge ned parkett der det mangler og male gulvet i hele stuen. På kortveggen som dere ikke ser skal det bygges en plassbygd bokhylle. Dessuten har vi planer om lage dette til TV/mediakroken. TV og TV benk skal på den veggen det sorte bordet står og vi skal anskaffe oss to gode stoler eller eventuelt en god sofa som vi kan synke ned i når vi ser på TV. Og om vi bare snur oss litt har vi Panorama utsikt over fjorden også. 

                                    

På den veggen TVen henger nå har jeg lyst å sette treseteren og det er her denne tempeltavlen kommer inn i bildet. Jeg har også lyst på to stoler istedenfor toseteren, jeg har tenkt at de sorte "kurvstolene" fra Ikea kunne passet inn, de er jo også lett å flytte bort til TV kroken om det er flere en meg og min kjære som skal se på TV. 
                                   
Slik ser sofakroken ut nå, forferdlig dårlig bilde, men å fotografere i motlys er ikke min sterke side, iallfall ikke med mobilkamera. Det skorter nok både på utstyr og på kunnskap. Salongbordet her er arv fra mine foreldre, det fikk et par malingstrøk på bordplaten i sommer og nå har det kommet på plass i stuen. 
                                  
Det er vel unødvendig å si at jeg gleder meg til vi får stuen ferdig, men det kan ta tid. Jeg er ennå ikke frisk og ble nesten innlagt forrige uke, legen min sendte meg på sykehuset for han visste rett og slett ikke helt hva som feilet meg. Etter en hel kveld på akutten med undersøkelser av både hjertelege og ØNH lege ble jeg sendt hjem med diagnosen virus på balansenerven pluss at de fant ut på MR at jeg hadde bihulebetennelse. Råd fra legen er ut å gå tur hver dag, hvile mye og ikke stresse. Noen dager er jeg ganske bra og da er det lett å gjøre litt mer enn jeg burde, det får jeg feigt igjen dagen etterpå, så det er en balansegang dette. Men det går fremover, bare det å tørre gå ut alene er en stor seier, det var helt utenkelig for to uker siden. Jeg får også behandling av en kiropraktor to ganger i uken, en fantastisk dame som behandler hele kroppen og stabler meg langsomt på bena. Sånn går nu dagan, jeg lever livet i slow motion og håper på at dette viruset bare forsvinner snart. En dag..... 

                       

4 kommentarer:

 1. Wow :) Sånn tempeltavle vil jeg også ha- har aldri sett noe slikt før, så lekkert ! Er spent på om du får tak i en og hvor :)
  Bra med god planlegging da- når man må sitte og ta det med ro så blir det gid tid til å se seg rundt og la tankene flyte. Høres bra ut den planen :)

  Fortsatt masse god bedring og ta godt vare på deg selv og gi deg tid.


  Ønsker den fine høstdager

  klem Monica

  SvarSlett
 2. Kjempetøff tempeltavle! høres spennende ut med prosjektene dine/deres:)
  Ønsker deg masse god bedring!! og håper den virusen plutselig bare fyker til sjøs:)
  Mange klemmer fra Janne

  SvarSlett
 3. Koselig stemning hos deg Kari, og håper du finner deg en tempeltavle da...hihi....kjenner igjen den der surringen på natten :)
  Ønsker deg god bedring.
  Her er det tur til min mor nå, og så er jeg begynt på loftstuen.,....du skjønner jeg kjøpte sofa til den i går :)
  Litt i feil rekkefølge...men men
  klem klem

  SvarSlett
 4. Skjønne Kari!
  Dere har et vakkert hjem!
  Gleder meg til å se hva du finner på i stua! Det blir nok bra slikt alt annet er hos dere!
  Håper inderlig at svimmelheten roer seg snart og lar deg få fred!

  God klem med på veien fra meg!

  SvarSlett