mandag 25. november 2013

Litt om senn

Litt om senn kommer vi i orden, i helgen fikk vi orden på garderoben, det var utrolig deilig. Ikke helt ferdig ennå da, det mangler litt tapet på en vegg, en kommode, et speil, ny lampe og litt mer garderobeinnredning. Det var litt enklere å se hva som trengs når man får hengt opp klærne. Vi har gått en skikkelig runde i huset for å se hva vi ønsker å gjøre. Jeg har jo selvsagt tusen planer og min kjære er heldigvis ikke uenig i noen av dem,  han er grei slik. Et par av ideene syntes han bent fram var geniale. Høyt på ønskelisten står et lekkert bad og jeg har jo selvsagt funnet baderomsinspirasjon på Pinterest. 

Har dere sett noe så lekkert?? 
Og så dette da, samme stil og like lekkert. Et. Slikt badekar står høyt på ønskelisten. Nå har vi et hjørnebadekar, noe jeg synes er både stygt og upraktisk, baderomsinnredningen vi har nå er også svært upraktisk. Må si at badet i leiligheten er det eneste jeg virkelig savner, men med tid og stunder blir det nok bra her også. 
Her er en liten sneak peak fra walk in closet, som sagt det mangler ennå litt før det er helt klart, men nå er det iallfall ikke noe problem å finne klærne våre. Ikke så bra bilder,  har dessverre kun mobilkamera  for tiden. 
Når vi ikke jobber med maling, montering eller rydding, da tar vi oss en liten pause og nyter utsikten. Ekstra idyllisk ble det et lite dryss av snø i helgen. 

Ferieuken er dessverre over, så nå blir det kun et par kveldstimer jeg får gjort noe, så det blir å skyndecseg langsomt. Det blir ikke så mye julepynting i år tror jeg, men har planer om i det minste få opp adventsstjernen og kanskje også julegardiner på kjøkkenet. Så noen koselige i dag som jeg falt for. 

Klem fra Kari 


6 kommentarer:

 1. Synest du er kommet langt på vei jeg Kari! Maling tar tid...og rydde på plass tar tid!
  Så flott med walk in closet...ja det kunne jeg tenkt meg :)
  Har snakket med svigermor ang. stolene, hun kunne tenke seg å beholde to selv...
  så da er det vel fire igjen...
  Du får tenke på det :)

  Ha en fin dag og kos deg i "nyahuset"
  klem klem

  SvarSlett
 2. Fantastisk herlig utsikt, da... Faren med det (for meg) hadde vært at jeg både titt og ofte hadde valgt å sitte med tekoppen og bare nytt...
  Glad dag ønskes!

  SvarSlett
 3. Dere er bare kjempe effektive :)
  Fantastisk utsikt,heldiggriser ;))

  Klem Bentemoren

  SvarSlett
 4. Så kjekt med orden i garderoben, en god følelse :)
  Takk for titten og ha en nydelig dag.

  Anita - Små Rosetter

  SvarSlett
 5. Så flinke og effektive dere er!! Gleder meg til masse bilder fremover. Du svever vel fra rom til rom:) Nydelige inspirasjonsbilder fra baderom! Likte godt de badekarene. Og nå må du visst rette på headeren din:) Du bor slett ikke i 8. etg. lenger:)
  Lykke til videre og ta dere tid til å slappe av også.

  God klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 6. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett