torsdag 21. november 2013

En ny tid

Da er vi kommet vel i hus med alt vårt pikk pakk. Ting står naturligvis på hodet foreløpig, men det går framover sakte, men sikkert. 

Har laget en liten oase i stuen der jeg setter meg og hviler øynene fra alt kaoset av og til. Har til og med snopt meg et par puter av det litt vinterlige slaget. Syntes denne med fjellvettreglene var så tøff. Kjøpt på Spar Kjøp. Veggen dere ser bak er ikke så gul i virkeligheten, den er beige, men litt for gul etter min smak så jeg håper på å få malt stuen om ikke alt for lenge.
Kjøkkenet er også mer eller mindre på plass, her er fargen fin, men lampen i taket skal skiftes ut snarest. Synes det er et koselig kjøkken, stort rog godt og rikelig med skapplass. Ikke så mye som skal gjøres her med det første. 
Her er garderoberommet, slik så det ut på tirsdag morgen, min kjære foreslo at vi bare kunne lukke døren og spikre den igjen. 

Da han kom hjem fra jobb tirsdag så det slik ut, ikke bare var alt ryddet ut, men veggene hadde også fått et strøk maling. Ikke så lett å se på bildene, men her var det også den beigegule fargen. Nå er det kommet 2 strøk med fargen Letthet på veggene og jeg har også planer om en liten tapetvegg på dette rommet. Jeg gjør jo som før og tager det jeg haver og jeg haver altså en rest med lilla tapet fra leiligheten vår. Dette rommet skal bli kombinert walk in closet og syrom. I morgen skal jeg avgårde til Ikea å kjøpe garderobe innredning. Så forhåpentligvis er garderoben klar i løpet av helgen. Skal bli utrolig deilig å få klærne på plass. 
Har startet et lite prosjekt her også, det hvite skapet er i forvandling, tror det kommer til å bli flott, selv om det nå ser helt grusomt ut. Dette er fra hallen, som dere ser så er veggene her også malt med den beigegule fargen. Den er gjennomgående i hele huset, bortsett fra på kjøkkenet og vårt soverom. Jeg har vært effektiv denne uken så jeg har fått et strøk med maling på et par av veggene i hallen også. Har et lite håp om at jeg er ferdig med både skapet og veggene når helgen er slutt. 

Det har vært utrolig bra med en ferieuke, eller ferie og ferie jeg har jo jobbet som en gal, men jammen er det moro. Nå skal jeg ned å male et strøk til på gulvlistene på garderoberommet. 

Vi blogges plutselig. 

Klem fra Kari 

4 kommentarer:

 1. Dette ser ut til å bli ein triveleg plass å bu :)
  Og så effektiv som du er, får unna maling og pussing.
  Gle deg til du berre får kose deg !
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Oi, så flittig du er, og dette blir super duper flott!
  Gleder meg til å se mer:))
  Kos deg videre med "ferien" og god helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Tenker du har nok å gjøre...men s¨å gøy da!
  synest du er veldig flink Kari, styrer på med utpakking, rydding og maling :)
  Har også hjulpet til med flytting som du vet...og er så glad på de unges vegne, de har fått seg en lekker leilighet :)
  Ønsker deg en fin helg...og gleder meg til å se på et senere tidspunkt :)
  Klem!

  SvarSlett
 4. Åh..gleder meg til å se det skapet svart :) Dere står på virkelig syntes dere har fått gjort mye allerede :)

  Kose dere videre med ting og tang

  God helg klem Monica

  SvarSlett