torsdag 10. oktober 2013

Solgt

Ja nå er det ingen vei tilbake, vår herlige leilighet er solgt. Det var et par nervepirrende timer på tirsdag, budene kom ikke akkurat haglende til å begynne med, så vi var redd at vi kanskje måtte selge under prisantydning. Men så løsnet det, budene kom rennende inn fortere enn megleren klarte informere oss og til slutt satt vi der himmelfalne med ny prisrekord i borettslaget.
 
Med skikkelig surt høstvær ute hadde vi gjort der så koselig vi kunne inne, det var nesten så vi la inn bud selv da vi kom tilbake etter visningen. 


Nå var det ikke så mye de som kom på visning fikk se fra altanen, regnet pøste og det var nesten helt mørkt, men slik så den altså ut litt før på dagen.
I garderoben var det ryddig og fint, en ting er helt klart det blir walk in closet i nyehuset også. Det er liksom ikke så stas å gå tilbake til skap igjen nå. Har planer om kombinert garderobe og syrom.
Og i disse revetider så hadde jeg også gått til innkjøp av min første pute med dyremotiv. Denne skjønne lille reven her ble jeg bare så forelsket i at den måtte få bli med hjem. Kanskje den var en liten lykkebringer?? 

Nå kan vi roe ned litt før vi må igang igjen med mer pakking og rydding. Om 5 små uker forlater vi 8 etasje for godt. Regner med det blir felt en tåre eller to da. 

Snart helg igjen, tenk det......... 

Klem fra Kari

5 kommentarer:

 1. Dette var bare super kjekt å høre :)) GRATULERER IGJEN!
  En ting er sikkert og det er at de får en flott leilighet de som tar over :)

  Nå går det fra BRA til ENDA BEDRE!!!!


  Masse lykke klemmer til deg og din kjære ♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer med salget av ei koselig og flott leilighet!
  Nå er det bare å sjå framover og glede seg over nytt hus.
  So skjønn den reve-puta var, ikkje vanskelig å bli forelska i den.

  Ønsker deg ei strålende flott helg <3
  Klemmer fra Jorill

  SvarSlett
 3. Gratulerer her også med godt salg :) Så blir det mer til vin og karameller :)

  Nå er det bare å nyte alt det nye og lykke til med pakking flytting og alt det der.

  God helg klem Monica

  SvarSlett
 4. Hei på deg :) da fant jeg veien til din blogg og du fikk en ny føger. Her var det koselig å vær :) Gratulerer med salget av ei nydelig leilighet også. Klemmer fra Ann-Christin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk. Så kjekt du har lyst å følge meg, hjertelig velkommen.

   Klem fra Kari

   Slett