lørdag 26. oktober 2013

Nedtelling

Vi teller ned og det har for alvor gått opp for oss at vi snart skal flytte. Det ene fører det andre med seg, og siden vi nå får et skikkelig gjesterom så må vi jo også ha en skikkelig seng til gjestene våre. Så i dag har vi vært å bestilt ny seng. Ikke til gjesterommet, for der plasserer vi den sengen vi allerede har, den er ganske ny og veldig god å ligge i og så kjøper vi en ny seng til oss selv.

Bildet er et inspirasjonsbilde fra Pinterest.
Jeg har drømt om regulerbar seng i noen år, faktisk vurderte jeg det da jeg kjøpte ny seng for noen år siden. Det som stoppet meg da var at det ikke var plass til en 180 seng på soverommet. Det må jo være perfekt med en regulerbar seng  for oss som er skikkelige lesehester tenker jeg. Så i dag flesket vi til og bestilte nettopp det, min kjære skjønner ikke helt vitsen, men tror nok han kommer til å bli superfornøyd når vi får vidunderet i hus. Vi endte opp med to forskjellige typer madrasser, jeg gikk for en Svane exellent med pocketfjærer. Ikke bare var den supergod å ligge på, men den skal også være veldig bra for meg med min hofteslitasje å ligge i. Må si jeg gleder meg til å kunne ligge på høyre side igjen, det har jeg ikke kunnet på lenge uten at det har vært ubehagelig. Min kjære gikk for en Svane classic, den syntes han var best å ligge på. Nå har de fått doble overnadrasser til regulerbare senger, så nå slipper man den forferdelige glippen midt i sengen.


I dag var vi ute i området vi skal flytte til, vi handlet i det som kommer til å bli nærbutikken vår, der var det bra utvalg. Jeg tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd i det området, selv om det er litt mer usentralt i forhold til sentrum enn der vi bor nå så er det likevel langt flere butikker og spisesteder i umiddelbar nærhet enn noe annet sted jeg har bodd før. Faktisk har vi omtrent alt vi trenger like ved, alt fra mat til møbler. I dag var vi også innom en Kinesisk/Thai take away og tok med oss mat hjem, kjempegodt så der kommer vi nok til å bli gode kunder. 

20 dager nå.... Gu så eg gleder meg. 

Ha en fortsatt fin helg alle. 

5 kommentarer:

 1. Snakk om å ligge standsmessig :)) Det kan jeg tenke meg blir en drøm ♫♪
  Så viktig å ligge godt og særlig når man har litt skavanker i kroppen
  Hørtes ut som et trivelig sted dere skal bo på,gleder meg virkelig med deg Kari ♥
  Glede glede ♫☼

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. Høres ut som et flott valg og da er det bare å glede seg da :) sikkert kjempefint å justere sengen etter hvordan man vil ha det og spørs om dere kommer dere opp derfra igjen nå da :) Godt det finnes overmadrasser uten glippe.

  Ønsker deg en fin dag :)

  Her regner det men driver bare med storvask av vegger og tak så det gjør ikke noe om det er dritt vær i grunn, bortsett fra at vi må jo ut med Leo da...

  Nyt dagen klem Monica

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du gleder deg til dere skal flytte. Husker godt da vi skulle flytte og venta på overtakelsesdatoen. :) Så koselig soveromsbilde.

  SvarSlett
 4. Oj oj ikke noe rusk dette!
  så koselig å snoke litt i ditt nye nabolag....og lykke til med pakkingen :)

  SvarSlett
 5. Hei å hopp:)
  Nå nærmer det seg enda mer....Blir skikkelig moro å se bilder når dere er i hus:)
  for det regner jeg jo med vi får se:)
  Litt av ei seng, husker når vi fikk inn slike på Skeidar og de skulle bæres opp i 2. etg.
  ...da fikk jeg vist litt skjulte muskler hihi:)))
  Ha en fin fin søndag!
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett