torsdag 10. januar 2013

Striskjorte og havrelefse

Ja så er hverdagen tilbake og godt er nå det. Det er nå stas med jul og ferier, men jammen er det nå godt å komme tilbake til hverdagen også. I dag har siste rest av julen forsvunnet. En hvit asalea som underlig nok har overlevd helt fra tidlig i desember forsvant ned i bossbøtten nettopp. Nå er det på tide å få inn noen nye planter, eføyene synger på siste verset så det er på tide å investere i noen nye. Jeg håpet å fatt i noen perleblomster her om dagen, men blomsterbutikken var kjemisk fri for slike. Men snart............ 

Bildet lånt fra Pinterest
Har laget en liten liste på hva jeg kan tenke meg å få gjort her i 8 etasje i løpet av året. Aller øverst på listen er nye baderomsmøbler, nå har jeg vinglet fram og tilbake i årevis om hvordan jeg vil ha det på badet. Jeg tror jeg nå har bestemt meg for noe a la bildet over. Det er vel egentlig bare å snart få fingen ut å få tak i rørlegger og elektriker.

Kjøkkenet trenger også en fornyelse, jeg har fryktelig lyst å male det kremhvitt. Haha bare tuller, fornyelsen gjelder en ting som ikke er synlig, vi trenger nemlig en vifte over komfyren. Siden vi bor i blokk så må det bli en kullfiltervifte, noe annet er ikke tillatt her. Det er vel egentlig bare til å få fingen ut her også. 

Det tredje på listen er denne veggen på soverommet. Jeg er rett og slett drita lei av den lilla tapeten, det har jeg jo vært en stund. Da jeg her om dagen så det nyoppussede soverommet hos HEGEMOR ja da fikk jeg ennå mer lyst å kvitte meg med den lilla tapetveggen. Ikke helt umulig at vi setter i gang å lager en lignende sengegavl.
Resten av soverommet skal få være som det er, jeg liker godt den duse gråfargen. Det skal bli deilig å få den lilla veggen litt mer nøytral slik at det går an å skifte uttrykk med sengetøy og puter. Det er vel bare å fingen ut her også.....

Det var de store planene for i år, ellers er det også litt mindre prosjekter som burde blitt gjort. Å henge TVn opp på veggen er ett av dem, hmmm kanskje allerede i helgen om vi bare får fingen ut...

Klem fra Kari


11 kommentarer:

 1. Hei Kari og riktig godt nyttår til dg:)
  Koselig med jul, men jammen er det godt når vi er tilbake til normalen. Her forsvant jula ut 3. januar, så nå er det å fylle opp tomrommet :)
  Litt planer her også på litt endringer i heimen, men av og til blir det mest snakkis og lite handling.. hihhii Lykke til med prosjekta dine!

  Finfin fredag til deg.
  Klemmer Jorill

  SvarSlett
 2. God kveld skjønneste Kari!
  Gurimalla for et herlig kjøkken......så fiiint.
  Koselig med innlegg fra deg igjen!

  Gledelig helg og håper på sol fortsatt sant???
  Klemmer i massevis.
  Camilla.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Så fint som du har det trengs det vel ikkje så mykje endringar.
  Men det er vel slik, ein blir lei og har lyst på litt nye ting.
  Eg syns kjøkenet ditt er lekkert.

  Ynskjer deg ei god helg!
  Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Å du di tullgeit...
  Då er leste at du ville male kjøkkenet kremhvitt, ja da var det like før jeg tok helikopteret mitt og fløy til Fyllingsdalen;)
  Heldigvis leste jeg resten - smil;)
  Du har det koseligste kjøkken med den fiiineste farge!
  Det er flere som nå har vegger og skap i denne fargen fordi jeg anbefaler det når jeg er på jobb rundt om :)

  Ønsker deg en fiiin januarhelg Kari og klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Når jeg ser på de fine bildene syns jeg det er fint som det er, men vi er jo alltid ute etter forrandringer- det er jo så gøy med noe nytt. Det blir nok kjempefint med de forrandringene du gjør også. Blir spennende å se videre, Klem Anita :-)

  SvarSlett
 6. HALLO:)
  SÅ MASSE HERLIGE BILDER
  EN BLIR LEI AV SITT EGET AV OG TIL VILL JEG BARE KASTE ALLT
  ANDREDAGER STORKOSER JEG MEG...TI HI SÅNN ER DET..
  BLIR SPENNENDE Å SE
  GLAD DU IKKJE SKAL MALE DET NYDELIGE KJØKKENET
  NYT DAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Det blir nok kjempefint,kjekt med planer!!
  En haug av planer her også!!
  Syns du har det kjempekoselig hos deg!!
  Nyt helgen då,klm ingrid l

  SvarSlett
 8. Hei på deg Kari:)
  Tusen takk for fine ord!
  Lampen på badet er fra Designbelysning og finnes her http://www.designbelysning.no/innebelysning/baderom/vegglamper/fontana-vegglampe-trippel.html
  Ønsker deg lykke til med baderoms planene deres!
  Ha en riktig god natt, og en fin fin helg :)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 9. Hei på deg, Kari:-)
  Nå har jeg kost meg lenge og vel her med årskavalkader og siste innlegg. Du fikk gjort mye i 2012. Det er så kjekt med planer. Jeg er sikker på at badet kommer i havn i løpet av året. Hvis du bare vil det sterkt nok:-) Soverommet ditt har nydelige farger. Jeg måtte jo ta turen innom Hegemor og lese om det flotte soverommet hennes. Sengegavlen var en god idé.
  Og kjøkkenet ditt er bare en drøm! Koselig!! Flott farge!! Vi må få oss ny vifte i huset i byen - huff, burde det i Hidlesundet også. De virker svært dårlig. Kanskje jeg burde satt det opp på planen. Hadde det bare ikke vært så dyrt.

  Koselig å titte innom deg. Jeg og husbonden har også bodd i Fyllingsdalen en gang:-) Da vi var i Bergen sist, måtte vi ta turen bort og ta bilder av oss utenfor:-)
  Ha en fin søndag!
  Stor klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 10. Hei og godt nytt år!
  Her var det mange flotte bilder, så fint og koselig du gjør det rundt deg:)
  Synes nå ikke du trenger å forandre på noe jeg, men alltid gøy med forandring da:)
  Gleder meg til å se videre.

  Ønsker deg en kos søndag:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 11. Npr jeg leste male kjøkkenet så tenkte jeg....hva i alle dager??? det er jo råååå lekkert... :) haha, godt d var tull!!

  Så fin blogg du har, denne følger jeg gjerne videre... liker at du bruker gammelt og nytt sammen.... får liksom mer personlig stil da...

  Vi blogges ;)

  Klems Diana.

  SvarSlett