søndag 27. januar 2013

Jeg trenger hjelp i lyspærejungelen

Etter glødepærene ble bannlyst og fordrevet fra butikkene så sliter vi skikkelig med å finne pærer til de diverse lampene vi har. Jeg blir omtrent paralysert når jeg står og ser på denne lyspærejungelen, så det ender med at jeg bare snur og går derfra og det blir mørkere og mørkere her i leiligheten vår.

Disse lampene har vi liggende og jeg har så lyst å få hengt dem opp, men som dere skjønner så er det lyspæreproblematikken som hindrer oss i henge opp dette Finn funnet vårt. Vi kjøpte dem for noen år siden da min kjære ennå bodde på Voss og de var så fine i stuen der oppe. 

Det vi trenger er pene gjennomsiktige lyspærer med varmt lys, noen av dere flotte damer ute i blogglandia som kan hjelpe oss å se lyset??? 

Klem fra Kari

3 kommentarer:

 1. Kan desverre ikke hjelpe deg Kari, men håper noen kan.
  Jeg strever med det samme selv. Synes de nye pærene er veldig harde og kalde i fargen.
  Fine lamper så håper du får hengt de opp :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Her er en artikkel med råd og en liste over anbefalte pærer: http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8280214

  SvarSlett
 3. Spør i en lampebutikk, der må det da finnes noe å velge i. Ta med lampe eller ta et bilde slik at de i butikken ser hva slags lamper pærene skal i. Pærene som fås i dagligvare nå er helt håpløse, kjøpte en pære til leselampen min. Den var det bare så vidt det glødet i. Lykke til - fine lamper forresten :)
  Mona

  SvarSlett