søndag 2. oktober 2011

Høy stemning og litt mer stue

Ennå en uke er slutt, den begynte dårlig, men den tok seg opp etterhvert. Fredag var høydepunktet med klubb og høy stemning og mye skryt både for maten og oppussingen.
Bordet ble til slutt dekket med hvit duk og arvede tallerkner. Menyen var en klassiker i klubbsammenheng pestopasta med greske kjøttboller.Jeg lager selvfølgelig pestoen selv, den på glass smaker elendig i forhold, det har jeg prøvd en gang. Første gang jeg serverte det til klubben var for ca 10 år siden og jeg har omtrent  fått forbud mot å servere noe annet. (Kan det være fordi de er redd for at jeg ikke kan lage noe annet??)
Jeg liker så godt dette serviset, dessuten vekker det mange gode minner, vi har spist mye god mat opp igjennom årene av disse tallerkene. 
Stemningen sto i taket da 7 venninner som ikke har sett hverandre på en stund satte skravla i gang og slo latterdørene opp, at den lille mannen på snart 4 som lå i rommet ved siden av fikk sove er helt utrolig. Jeg hadde ikke laget kake denne gangen, men serverte Panna cotta med jordbærsaus litt utpå kvelden, det falt tydeligvis i smak for flere stemte for at det også måtte komme fast på menyen når jeg har klubb.

 En annen ting som er greit med å ha klubb eller få besøk er jo at man får gjort unna ting som har stått på agendaen en stund, man vil jo vise fram hjemmet sitt på det beste ikke sant? Så jeg fikk gjort bildeveggen ferdig og flyttet på speilet, laget en krans og hengt opp det gamle speilet og noen bildelister over sofaen.


Nå er denne kroken av stuen ferdig, er veldig fornøyd med den ommøbleringen.Kransen over skjenken har jeg laget selv, den er skjev og skakk, men den ble ikke så aller verst. Moro å lage, tror vi må ut i skogen igjen å finne flere greiner slik at jeg kan få øvd meg litt mer. Mulig vi kommer til å henge det gamle FLATBRØDTRAUET  (trykk på linken så får dere se det)som henger i gangen over kortenden på skuvsengen. Inbiller meg at det kan bli bra.

Min kjære sier at av alle tingene vi har gjort i leiligheten så liker han denne bildeveggen best. Den har blitt en herlig blanding av hans og min familie. Ikke har den kostet oss mange kronene heller, rammene er arvegods og de bildene vi ikke hadde på papir har vi printet ut selv.

Her er sofakroken i dagslys, vi må kjøpe et par rammer til bildene og kanskje male bildelistene med kalmaling i samme farge som reolen. Det ble veldig stemningsfullt om kvelden med lys i lysglassene over sofaen. En ting er nå iallefall sikkert stuen vår er ikke A4, den har fått sin helt egen karakter. 

I går så jeg at kakemennene var kommet i butikken, snart kommer sikkert julemarsipanen og julebrusen også. Synes det kommer tidligere og tidligere for hvert år, men det synes jeg jo hvert år så det kommer nok på samme tid hvert år tenker jeg. :) 

Ønsker alle som måtte stikke innom en fin ny uke. 

Klem fra Kari

13 kommentarer:

 1. Oi! Her har det skjedd mye siden sist!! Stuen ble nydelig etter at du flyttet om :0) Og kjøkkenet da!! Så fint det gamle skapet er!! *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Så lekkert pyntet bord, utrolig kos med venninnekveld da!
  Bildeveggen var nydelig!
  God søndagskveld :) Klem

  SvarSlett
 3. For en hyggelig kveld! Og jeg er enig med mannen din - bildesamlingen over skuvsengen er virkelig kjempefin!! :) Det ble prikken over i.

  SvarSlett
 4. Så fint dere har fått det!! :):)
  Kjempekoselig med gamle bilder, passet perfekt over sengen.
  - og det ser ut som dere hadde en topp kveld. ;)
  Slike kvelder er gull verdt og det lever man lenge på. :)
  Ha en fin kveld.
  klem

  SvarSlett
 5. Kjekt uken endte bra for deg :)
  Hyggelige venninner du har, de såg iallefall koselige ut :))

  Flott stue !

  Klem bente

  SvarSlett
 6. Fine bilder:DDDDD Julemarsipan??? MMMMM, den første er best:DDDD Høres forresten hyggelig ut med slike jentetreff:DD klemz Grethe

  SvarSlett
 7. Herlig!
  Gamle, gode venninner er GULL.

  Ikke rart de synes du har fått det fint, for det HAR du!

  KLem fra meg til deg!

  SvarSlett
 8. Så fint du har dekket bordet!
  Veldig koselig med slike jentekvelder. Vi var 8 kusiner her hos meg på fredag, satt ute til kl 1 om natten..var jo rene sommeren :)
  Liker godt bildeveggen, jeg har noe lignende.
  Klem ;)

  SvarSlett
 9. Såå koselig du har det:)
  Likte veldig godt måten kjøkkenstolene er satt opp på, litt forskjellig blandet,
  Alt er rett og slett herlig her hos deg:)
  Ha en koselig mandag
  :))

  SvarSlett
 10. Heisann

  Kan godt forstå venninnene dine koser seg her hos deg!
  Skjønt dekket bord...og så deilig mat!
  Får jeg Panna cotta er jeg i himmelen :o)

  ønsker deg en fin ny uke

  SvarSlett
 11. Hei! Så flott du hadde pyntet til damelaget! Det er jo fint med tradisjonelt pyntet bord, da - men ikke alltid man har tid ;-)

  Jeg kjøpte dymoen min på Clas Ohlsson; kostet ikke mange kronene. Og har hatt masse moro med den ;-)

  Enig i at man får gjort mye i huset før man får besøk av en gjeng damer - smart!

  :-)

  SvarSlett
 12. Så fint dere har fått det !
  Jeg likte veldig godt kroken med skuvsenga og den nydelige skjenken.
  Og ja, bildeveggen var topp !
  Nydelig dekket bord og høy stemning så det ut til ;) KOSELIG !
  Klem.

  SvarSlett
 13. fien møbler i stua di, flott med det brune... heldig som har skuvseng... skjønnt dekket bord også..
  klem many

  SvarSlett