onsdag 5. oktober 2011

Fra sjel til mage

Himmelen henger tungt nedover oss her i regnbyen og lite å melde om interiørmessig. Har et lite småprosjket liggende som hadde tatt ca 5 minutter å gjøre, men orker ikke dra fram malekosten. Jeg har visst  mistet piffen og det blir liksom ikke bedre av at det striregner omtrent i ett heller. Jaja får si som Gjertrud i The Julekalender: Det vert likar i morra. (har de noengang tenkt å sende den i reprise igjen????) I morgen er det forresten begravelse for min venn torghandleren så om det blir så mye likar i morgen er ikke sikkert. 

Men nå vaser jeg meg helt ut på viddene her for dette skal egentlig bli en skryteblogg om min venninne Katrine sin matblogg som heter FRA SJEL TIL MAGE. Jeg har fulgt henne en stund og laget et par av rettene hennes  Blomkål med hvitløk og chili og Rødkålsalat med sharon har jeg laget flere ganger. 
Nå er jeg ikke noen kakemons og jeg har vel ytret at jeg aldri kommer til å lage muffins eller cupcakes, men nå lurer jeg på om det utsagnet ikke står for fall. For i går kom Katrine med en oppskrift på Muslimuffins som ser skrekkelig god og litt sunn ut. Tror jammen jeg må prøve dem. 

De kommer nok helt sikkert ikke til å se slik ut de som jeg lager, det får jeg nok ikke til, men det viktigste er vel smaken??? Jeg må nok gå til innkjøp av former og alle ingrediensene snart så blir det muffinser for første gang i historien her i huset også.Har ennå ikke prøvd meg på noen av dessertene hennes, men det er flere der jeg kunne tenkt meg å prøve bl. a DENNE . Jeg er litt redd for å prøve meg på dem for tenk om jeg blir avhengig?? Ta en titt innom til Katrine, dere kommer helt sikkert til å finne en oppskrift eller 20 der som frister. Jeg har forresten ikke sagt en lyd til Katrine om at jeg skulle skrive dette og jeg har egenhendig stjålet alle bildene fra bloggen hennes. Regner meg hun tilgir meg. :)


Nå er det TV kveld på programmet, skal lage meg en kopp god te og bevilge meg en liten bit mørk sjokolade. I dag har vært en skikkelig lat dag som dere skjønner,
faktum er at det eneste jeg har gjort i dag er å lage en stor panne fårikål (visste dere forresten at fårikål egner seg glimrende til nedfrysing??) 

Ha en fortsatt fin uke og husk det vert likar i morra.

8 kommentarer:

 1. Muslimuffins hørtes godt ut. :)
  Håper du får en likar dag om ikke i morgen, så fredag. :)
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Dette så fristende ut.
  Må innom bloggen til Katrine og se nærmere.
  Ser ut som det er tid for inneaktiviteter slik som det bøtter ned her for tiden!
  Veldig trist med torghandleren :(
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Åh hjelpe meg, de müslimuffinsene så jo helt rå ut! De må nok jeg også prøve. Måtte le av din kommentar om steinalder tvn. Haha! Ser den for meg. Litt som tvn i Flintstones? :)) Hvordan blir det egentlig med deres visum og reisen? Må dere avbestille? Håper det blir en fin dagen i morgen.

  SvarSlett
 4. Så masse flotte innlegg du har hatt! likte den gamle sengen og bildene over, veldig fint satt sammen :)
  Jeg er kakemons men ingen stor kakebaker jeg heller, men de så veldig gode ut! klem

  SvarSlett
 5. Mye snadder her ja!!

  Ønsker deg en god dag....så i avisen om han...så trist, men tenker du har gode minner å ta med!

  Klem!!

  SvarSlett
 6. Takk for tips om matbloggen, spennende!
  Jeg satser på å bestille opp flere shamposåper (og såper generelt) mot slutten av måneden, må bare bli ferdig med en kampanje og litt annet først :)
  Ha en fin torsdag! Klem

  SvarSlett
 7. Tusen takk for skryt og reklame. Slikt varmer og inspirerer!! Veldig mye fin på denne bloggen også. Til å drømme seg bort i :-)

  Klem fra Katrine.

  SvarSlett
 8. Hehe. Ja, "The julekalender" er en artig serie! Jeg er trønder, og har en kollega som er utrolig flink til å etterligne "Gjertrud". Får håpe den kommer i reprise i år!

  Muffinsene så nydelige ut!

  Ha en super torsdag kveld!
  Klem fra Bente

  SvarSlett