søndag 9. mars 2014

Alene hjemme


Min kjære tilbringer søndagen med ølbrygging sammen med ølbryggerlauget sitt. Jeg tilbringer søndagen innomhus og koser meg med litt putling rundt om kring i heimen. I går var det storm her på Vestlandet, det leste vi på nettet i går kveld. Vi trodde at vi skulle merke mye mer til vær og vind da vi flyttet ut her i Båtaviken, men da tok vi skammelig feil. Til nå har det knapt vært et vindpust her. Vi har to moseballer som ligger på er bord utenfor og de har blåst ned av bordet bare to ganger. Ha ha da var det skikkelig stormfullt da. 


Egentlig burde jeg malt litt i dag, trappen står her med et strøk med grunning. Et strøk til skulle kommet på i dag, men jeg gidder rett og slett ikke. Isteden har jeg ryddet og vasket skikkelig på kjøkkenet og soverommet. Nyvasket sengetøy er kommet på så i kveld blir det godt å legge seg. Litt DIY på soverommet, selvsydde putetrekk og glass sprayet med kobberspray. 
Soverommet er helt enkelt og vi har ikke gjort noen ting her inne. Dette rommet er sammen med kjøkkenet det eneste rommet som ikke var malt med den gulbeigefargen som var i resten av huset. Jeg kan fint leve med denne fargen, her kan jeg jo boltre meg med farger i sengetøy siden veggfargen er helt nøytral. 
Nå har jeg satt meg ned med beina på bordet mens jeg blogger på I paden. Vurderer å tappe i badekaret og nyte en times tid der i fred og ro, badekaret har ikke akkurat vært flittig brukt. Det er et svært drog av et kar som tar all verdens tid å fylle opp. Må innrømme at et nytt mer praktisk og pent badekar står på ønskelisten. Når vi pusser opp badet med tiden blir det nok byttet ut. 

Fin ny uke til dere som måtte titte innom. 

Klem fra Kari

5 kommentarer:

 1. Så bra at du nyttar søndagen til å slappe av.
  Det er greit at ein ikkje skal "henge i stroppa" kvar dag.
  Nyt den friske og reine senga til kvelden :)
  Klem frå Anne-Maei

  SvarSlett
 2. Det er søndag og da er det lov å slappe av

  Nyt badet og rene laken :) En god porsjon hverdagslykke

  Klem fra Elisabeth


  SvarSlett
 3. Så herlig sengetøy du har :) fine farger. Legge seg nybadet og i rent sengetøy er bare så godt.

  Ønsker deg en herlig dag

  Smil og klem Monica

  SvarSlett
 4. Hei, leste noen gamle blogginnlegg om at du opererte øynene dine. Hvordan har det gått :)?

  SvarSlett
 5. Søndager er til for å nytes!
  Herlig å kunne krype opp i ei seng med nyvaska sengkle. I måra er det min tur :)
  Har du laga pai fleire ganger ?

  Ei fin uke videre til deg.
  Klem Jorill

  SvarSlett