onsdag 8. januar 2014

Med blanke ark

og fargestifter til. Nib har denne måneden en utfordring og de vil vise den unike stilen på kjøkkene rundt om i Norges land. Nå er ikke stilen på kjøkkenet her i nyehuset så veldig unik, så derfor blir det et innlegg om det gamle kjøkkenet vårt, et kjøkken som i aller høyeste grad var unikt.
Kjøkkenet som ikke lengre er vårt fikk seg en skikkelig makeover sommeren 2011, da tok jeg malekosten fatt og malte kjøkkeninnredningen i fargen skyggeblå. Vi satte opp nytt tak og la nye fliser over kjøkkenbenken. Jeg bare elsket dette kjøkkenet.

 I en gammel skuff hadde vi oljer og krydder.

 Bordet ble ofte dekorert med det gamle vaskebrettet som min kjære hadde med seg fra Vossetraktene, ganske så unikt det også.

På veggen over bordet hang det gamle pyntehåndkleet etter min mormor. Det var dette pyntehåndkleet som var selve inspirasjonen til hvordan kjøkkenet ble seende ut til slutt.
 Dette skapet rommet bl.a mikrobølgeovnen. I dag har dette skapet gjenoppstått i svart og har fått et helt annet utrykk. Jeg er som dere skjønner litt fan av å tage det man haver,
Ikke alt på kjøkkenet var gammelt og utrendy, en Kitchen aid var med på å høyne trendfaktoren en del, man blir nå tross alt litt påvirket uansett hvor mye man har planer om å tage hva man haver. Ikke akkurat unikt med Kitchen aid, men har ikke sett så mange av dem i grått, så litt unik den også.

Så med disse bildene fra kjøkkenet som ikke lengre er vårt, men som likevel er et kjøkken som er så meg som noe kjøkken kan bli, hiver jeg meg med i månedens Nib utfordring. 

HER kan du finne flere unike kjøkken

Nå kjente jeg at jeg faktisk savner det gamle kjøkkenet vårt pittelitt, men bare pittelitt altså for nå har vi virkelig begynt med blanke ark og har ikke bare et kjøkken, men et helt hus som vi trenger fargestifter til. 

Klem fra Kari

7 kommentarer:

 1. Hallaisen skjønne Kari !
  Godt nytt år i det nye huset! Tenker du trives og koser deg!
  Det kjøkkenet husker jeg så godt når du viste det på bloggen....aldeles NYDELIG altså!
  Masse lykke til!
  Takk for så koselig hilsen.
  Hm......kan bli farlig dette med min mann og deg altså....hi,hi......
  Han er ingen kjendis men veldig morsom:)))
  Ha det godt så lenge søde:)
  Vi blogges!

  Klemklem.

  SvarSlett
 2. Husker det nydelige kjøkkenet :) det har alt !
  Håper du trives godt i det nye ditt også og at du har en fin start på det nye året.

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 3. Så fint kjøkken du har! Masse lykke til :)

  SvarSlett
 4. Det koseligste kjøkken du har:) nydelig grå farge:) masse lykke til! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 5. Det var virkelig et sjarmerende kjøkken, så fint med hyllene og flisene på veggen. Måtte være trasig å forlate dette.

  SvarSlett
 6. Hei!

  Jeg endret "fra sort til hvitt" i går, til riktige "hvitt til sort", står det ikke det når du er inne på siden.....? Hos meg står det riktig og har gjort det et godt døgn, men jeg skrev feil først.... :P

  SvarSlett
 7. Husker så godt dette fine kjøkkenet ditt...
  Godt du har så mange fine bilder derfra .
  Tenker du har det fint der du er nå og .
  Takk for koselig hilsen.
  Og du ...bildene mine er nok ikke tatt med stativ ..har ikke det jeg .
  De er tatt med mitt gamle digitalkamera som dessverre nå er ødelagt .
  Ønsker deg en fin helg.
  Klem Anne

  SvarSlett