torsdag 26. desember 2013

Stille i fjøset

Da ble det stille i fjøset, våre 4 sønner og 2 svigerdøtre har nå forlatt åstedet. Vi har hatt en flott julefeiring med 9 stykker til bords julaften, pinnekjøttet var nydelig og det var nok mat til alle. Jeg er jo alltid livredd for at det skal være for lite. Vi var spent på om vårt nye tilskudd til familien kom til å like pinnekjøtt. Det er tross alt litt spesiell smak og nok uvant for en Filipinsk gane, men o lykke hun likte det godt og forsynte seg til og med 2 ganger.
Vi har storkost oss og ledd mye denne julen. 
Julebordet ble pyntet ganske enkelt, et par grankvister, noen kongler, et par pepperkaker og lys i Norgesglass. 
Jeg brukte mye tid på å lete etter juleserviettene, ikke alltid lett å vite hvor allting er i nytt hus. Da jeg endelig fant esken med juleservietter så hadde jeg ikke mange nok av noen sort så da var det egentlig bare å improvisere. Hvem trenger egentlig juleservietter?? 

I går var det kalkun som sto på menyen med waldorfsalat, ris og søtpotet som tilbehør. Kalkun er ukjent mat for meg, så den var det min kjære som sto for. Jeg var veldig fornøyd over at jeg faktisk klarte å lage en knallgod saus til den. Bordet var dekket over samme lest, men denne gangen med juleservietter fra Lene Bjerre som vi fikk i julegave. 

Vi hadde ytret ønske om en ny panne til jul, det fikk vi til gangs. Så nå står det 5 flunkende nye, flotte panner pluss en ny stekepanne i skapet. 
Fortsatt god jul til dere alle i morgen er det jobb igjen for min del, godt det snart er helg. 

Klem fra Kari

5 kommentarer:

 1. For en herlig feiring, er det en av svigerdøtrene som er fra Filipinene? Gøy at maten falt i smak. :) Pent bord! Jeg gleder meg også veldig til å se mer av huset deres og hvordan dere innreder etter hvert. Ha en deilig romjul om enn med litt jobb...

  SvarSlett
 2. så koselige bor du dekker
  bra dere koser dere
  nyt kvelden
  klem eli

  SvarSlett
 3. Koselig dekket bord, og godt maten falt i smak da!
  Alltid spennende :)
  Ønsker deg en fin romjul Kari
  Klem!

  SvarSlett
 4. Så koselig feiring dere har hatt og nydelig bord :)

  Så fine panner dere fikk også

  Ønsker deg fine romjulsdager

  Klem Monica

  SvarSlett
 5. Hallaisen Kari !
  Å så fint og lekkert bord du hadde dekket......
  Tenker dere hadde en flott feiring ja!
  Vil få takke deg for det gamle og gleder meg til å følge deg videre i 2014!
  GLEDELIG NYTT ÅR skjønne Kari !

  God klem
  Camilla .

  SvarSlett