torsdag 20. oktober 2011

Puslerier på kjøkkenbordet

Det nærmer se jul med stormskritt, julemarsipanen er kommet i butikken for lenge siden (nei jeg har ikke latt meg friste ennå) sammen med kakemenn og julebrus (har ikke latt meg friste av det heller, men av mer naturlige grunner iom jeg ikke er så begeistret for det). Interiørbladene har så smått begynt med julereportasjer og rundt på bloggene har folk begynt å tenke på juleforberedelsene. Det er faktisk over to måneder til jul, men tiden flyr jo så fort, dessuten tror jeg vi trenger julen å se fram mot i denne mørke og triste årstiden vi er inne i. Tenk så lang høsten og vinteren hadde vært om ikke vi hadde hatt julen som det store lyspunktet.

I går kveld begynte jeg med mine julepuslerier, jeg laget noen tags og en gavepose.Det blir nok noen flere i dag, syntes det var veldig kjekt å holde på med. I går tok vi turen ut på Askøy til Everyday Moments og mens jeg handlet papir, blonder og litt småtteri satt min kjære å leste i en bok og så på den flotte utsikten fra Fromritoppen senter. Det er så mye fint å velge i at det var vanskelig å bestemme seg, men til slutt endte jeg opp med det som dere ser på bildene over. Det blir nok en del tags, gaveposer og julekort av dette.

Jeg synes de ble veldig fine, nå gleder jeg meg til å lage mer. Ikke at jeg helt hva jeg skal med alle sammen, i våre familier er det mest menn og gutter og kan ikke tenke meg at de hadde satt så veldig pris på å få slike tags på pakkene eller slike gaveposer. Ikke veldig maskulint akkurat. 

Akkurat nå henger tagsene på pynt på kjøkkenhyllen, og i løpet av kvelden får de nok selskap av flere.

Etter mitt lille juleverksted i går tok jeg meg en deilig kopp Chai te i min nye tekopp fra Bastion som jeg snopte meg en dag i forrige uke. Kunne godt tenkt meg flere kopper i dette merket, synes de er så flotte.
Slik ser kjøkkenbordet ut når det ikke flyter av papir, blonder, blomster, glitterlim osv. Duken er et kjøkkenhåndkle kjøpt på Kid. På brettet står en Greengate kopp jeg fikk av en klubbvenninne med en liten eføy som jeg fikk av en annen klubbvenninne. En lysetake og en serviettholder har også fått plass på brettet, dekorativt og praktisk. 

Takk for alle koselig kommentarer, det er så kjekt å blogge når man får respons. :)

Ha en flott uke videre, det er snart helg og akurat nå er det en liten antydning til sol. Livet er ikke det verste man har...

6 kommentarer:

 1. Så flink du er, tagsen ble jo kjempefine.Stilig når du hang de på knaggrekken:-) Enig med deg, koppene er utrolig lekre står på ønskelisten her også, heldige deg som allerede har en slik :-) Ønsker deg en fin kveld :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. De ble kjempekoselige! Flink du er!! Jeg hadde i alle fall satt pris på et slikt kort!
  Da jeg var på antikkmesse nettopp, solgte de en porselensfjøl med med påskriften "brød" Den er helt likt ditt søte kryddersett. Kan tro jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den!!
  Koselig kopp også du har fått!
  Ha en riktig god kveld!
  klem:)

  SvarSlett
 3. De ble jo supre, merkelappene dine! Gøy med slikt! Jeg lager en adventkalender, ja. Det er et kort for hver dag. Alle er festet sammen med hyssing, slik at det kan blas fram og tilbake i den. Er hull i hvert kort, alle er festet med hyssing. :)

  SvarSlett
 4. Du har jo fått skikkelig dreisen på dette, du. Kjempefine tags.
  Så koselig du har det rundt deg :)
  Ja, koppen er knallfin. Går det an å få for mange kopper, tro ? He he...
  Klem :)

  SvarSlett
 5. Så kjempefine de porselenskrukkene du har oppe på hyllen er! Det var det første jeg så! :)) Flink med scrapping er du også. Jeg skriver oftest direkt på pakken jeg. Har faktisk pakken inn flere pakker i dag. Herlig! ;)

  SvarSlett
 6. Så godt det er flere som sysler litt med "jul".
  Har allerede ordnet en del jule gaver.:-))
  Masse fine ark du hadde kjøpt-
  og supernydelige tags / pose
  Heldige de som får disse !
  Klem Anne Lise

  SvarSlett