onsdag 31. august 2011

Tilværelsens uutholdelige letthet

Nå er det vel en måned siden jeg hadde min siste arbeidsdag og feriefølelsen jeg har hatt begynner å avta. Kjenner at det hadde vært kjekt å begynne å jobbe igjen nå etterhvert. Har funnet en jobb jeg kunne tenke meg og sendte inn søknad for et par uker siden. Med over 100 søkere så er det vel omtrent som det berømte nåløyet med meg som kamelen. 
Men håpet er som kjent lysegrønt.
Lysegrønn pute på en husbåt i Stockholm
 Nå er det ikke lysegrønt jeg har malt i dag, men hvitt, eller nærmere bestemt fargen Letthet. Joda, kjøkkenveggene har nå skiftet farge fra lysegrå til nesten hvite. Har bare fått på et strøk så det er overhodet ikke bloggbart ennå, men jeg kjenner jeg er mer fornøyd allerede. Blir spennende å se i morgen hvordan det blir når andre strøk er kommet på. Og i morgen kommer flisene også, det sa de iallefall i butikken i dag da vi var inne å hørte.

I morgen har jeg et lite bloggjubileum, da har jeg blogget i et halvt år. Det har vært et spennede halvår på mange måter, interiørmessig har leiligheten endret seg dramatisk, kanskje ikke så rart siden min kjære samboer har kommet med opp til flere flyttelass. Og her i Blogglandia får man jo så mye inspirasjon og så blir man jo ørlite påvirket også. Det er nok et par ting som har kommet i hus her som nok ikke hadde kommet i hus om ikke jeg hadde vært blogger. Men tross alt så synes jeg at jeg ikke har latt meg påvirke så alt for mye, jeg har f.eks ikke en eneste madonna, en eneste Tilda (selv om jeg faktisk ønsker meg en engletilda til jul), ikke et eneste lite Jesusbilde, ikke en Pip kopp, heller ikke noen gamle dører eller vinduer. Men jeg har fått meg Kitchen aid, et par Green gate ting i Fay white og et Buddha hode som jeg ennå ikke har vist dere. Sikkert noen andre småting også. 


Og så får man så utrolig mange gode tips som ikke koster noe, hadde jeg ikke lest blogger så hadde jeg aldri tenkt på å bruke den gamle kurvkisten til sidebord f.eks. Og så er det alle dere damene da, alle så positive og fulle av kreativitet, håper på å treffe noen av dere live en gang. Og så håper jeg at jeg kan inspirere litt innimellom også med min beskjedne lille blogg.

Nå lurer dere kanskje på hva de to siste bildene er for noe og hva de har med saken å gjøre, men det skal dere få vite nå. I dag har jeg vært en tur innom Styvis handleri og kjøpt et par ting som jeg skal gi bort i anledning jubileet. 
Hva det er skal dere få se i morgen 1 september. 
Bildene har jeg lånt fra Styvis Handleri.

Stay Tuned.


4 kommentarer:

 1. Jeg tror nok vi på mange måter har lik smak i interiøret... Så fint på den husbåten! Og så morsomt at du skal gi bort noe, det blir spennende å følge med på! :))

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har også merket at jeg er blitt litt på virket her i blogglandia, men har ikke fått inn de tingene du snakker om jeg heller.
  Kan jo ikke bli helt påvirket heller. Koselig blogg du har. Min er heller ikke så stor, men det gjør ikke noe. Jeg koser meg med blogginga, innimellom tenker jeg jo nesten blogging i alt jeg gjør. Lykke til med jobb søking. Kos deg med malinga, klem

  SvarSlett
 3. Påvirket blir vi nok, men inspirasjonen er det viktigste. For ikke å snakke om oppmuntring. DET synes jeg er så positivt med bloggingen.
  Selv har jeg snart 1årsdag som blogger samtidig som jeg nærmer meg 50000 visninger så jeg planlegger også en Giveaway.
  Det er veldig gøy å ha vært med på oppussing av leiligheten deres.
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Heisann
  For en flott butikk dette var da....men hvor er den henne ??
  Kjekt å blogge....mange koselige damer her og all den inspirasjonen man får ja!
  Ønsker deg lykke til med jobbsøkingen...og håper noe kjekt dukker opp snart!
  Nå vet jo ikke jeg hva du er ute etter da...men noe må jo finnes !!

  Ha en fin kveld

  SvarSlett