søndag 7. august 2011

Helgens make over


 Som fryktet tok det slutt på malingen så kun halve reolen har blitt malt, mer maling er bestilt hos wakeupliving og jeg håper det blir like kjapp levering denne gangen som sist. 

Og slik ser det ut i stuen her nå, en halvdel av reolen mørk og en  halvedel lys, jeg er ikke i tvil om hva jeg liker best. Må si jeg gleder meg til hele reolen er ferdig og til å få alt på plass.


De nye telysestakene fra Bloomingville som jeg kjøpte hos Everyday Moments har fått plass på salongbordet sammen med den gamle vasen som jeg spraymalte i vår. Salongdelen av stuen er omtrent eneste området i hele leiligheten som er sånn noenlunde på stell for tiden.
For her råder kaoset både på kjøkkenet, i stuen, på gjesterommet og på altanen. 
Vi har igrunnen flyttet på rotet fra rom til rom de siste månedene. På gjesterommet/foppballpuben der alt var strøkent for ikke lenge siden ligger det nå lekter og takplanker til kjøkkentaket. I stuen står den halvmalte reolen, det nygamle skapet til kjøkkenet og ikke et bilde er kommet på veggene. Altanen er et kapittel for seg, der står flere stoler som vi ikke aner hvor vi skal gjøre av, et spisebord som vi heller ikke aner hvor vi skal gjøre av pluss en gammel skjenk som skal bli baderomsmøbel og innimellom alt det står sager og malingspann. På en måte godt det ikke er noe særlig sommervær. 
En ting er sikkert altanblogging blir det IKKE i år.

Men det går fremover, en dag i overskuelig framtid skal nok det meste være på sin plass. Gjett om jeg gleder meg til det da??? 

Ny uke, nye prosjekter, hva holder dere på med for tiden??

4 kommentarer:

 1. Så fin reolen blir.
  Flotte telysestaker også :)
  Jeg har malt den gamle gyngehesten min og ryddet og flyttet litt rundt på ting og tang.
  Nå er ferien over og det er godt å starte jobbuken med huset på stell. ;)
  Klem

  SvarSlett
 2. Kommer til å bli kjempefint!
  Gleder meg til å se den ferdig:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 3. Helt utrolig så fin den reolen ble !
  Kjempeflott farge du har funnet.
  Alltid prosjekter på gang. Her er det terrassebygging som står på programmet ennå. Og litt hagearbeid...Nå er mannen avgårde for å kjøpe resten av materialen til terrassen. Nesten ferdig med bjelkelaget så snart blir det å skru fast terrassebord.
  Rot blir det når man holder på og en plass må vi oppbevare det . Sånn er det bare ;)
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 4. For en forandring !
  Hvordan er den malingen å jobbe med ? Blir resultatet jevnt ?
  Kjekt å bruke det man har :)

  Klemzi

  SvarSlett