mandag 29. august 2011

Snart i havn

Utrolig, men sant nå er vi jammen snart i havn med kjøkkenet. Alle skapene er ferdigmalt, nytt tak har kommet opp, nye taklister og vinduslister er på plass, gardinen er innkjøpt (viktig).
Det som gjenstår er flisene over vasken og et malingstrøk under overskapene. Vi (jeg) har også nesten bestemt oss (meg) for å male veggene hvite istedenfor lys grå slik de er nå. Det må uansett flikkes litt på veggene og den lille slumpen vi hadde igjen med gråmaling hadde forvandlet seg til en hard klump, 
så mer maling må kjøpes uansett. 
Som sagt gjenstår det å legge fliser over vasken, vi var å bestilte fliser for halvannen uke siden og skulle få dem torsdag forrige uke, men nå kommer de ikke før tidligst torsdag denne uken. Vi fikk med oss 20 fliser som de hadde på lager og har satt dem opp på kortveggen. Slike fliser har jeg ønsket meg i flere år, synes det er så klassiske og flotte. 
4 stoler har nå fått 2 strøk med fargen Cloudy Concrete, nå skal de få et par strøk med sealer slik at de tåler fett og fukt. Opprinnelig skulle disse stolene stå i stuen så jeg hadde jo malt dem med samme farge som reolen, ting blir ikke alltid som man planlegger, veien blir ofte til når man går.Ting tar definitivt tid og vi har også valgt å ikke stresse med dette, vi skynder oss langsomt.Om vi bare får flisene snart så vil jeg tro at i løpet av neste uke en gang så er kjøkkenet helt ferdig. 

Velkommen til 2 nye følgere, synes det er stas at dere vil følge denne lille bloggen videre. 

Ha en flott ny uke, torsdag er sommeren offisielt over og vi ønsker høsten velkommen.

5 kommentarer:

 1. Tror det blir råå lekkert med deg :)
  Den gråfargen er bare kjempefin !
  Nytt tak gjør susen !
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg ,varmer alltid <3

  Klem

  SvarSlett
 2. Oj så fint kjøkkenet deres ser ut. Fin farge. Flotte klassiske fliser. Håper du viser flere bilder når kjøkkenet er ferdig :-).

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Dette ser ut til å bli rålekkert. Stolene med kalkmaling ble superflotte. Håper du viser flere bilder fra kjøkkenet ditt når du er ferdig.
  Ønsker deg en riktig fin kveld.

  SvarSlett
 4. Flisene er kjempefine!
  Gleder meg til du viser flere bilder. :):)

  SvarSlett
 5. Hei hei
  Kjøkkenet ser kjempefint ut, synd de ikke hadde nok fliser da. men den som venter ... vet du :)
  Pottene bli kjemefine - så smart !
  ønsker deg en flott onsdag
  klem anita s

  SvarSlett