lørdag 22. februar 2014

Et lite livstegn

Kanskje på tide med et lite livstegn her fra Båtavika. Det har ikke skjedd de helt store forvandlingene, men vi putler nå på. Merker jo det at i hverdagen tar jobben oss og når man jobber 100% og vel så det så blir det ikke all verden man orker når man endelig kommer hjem. Iallfall ikke nå i mørketiden, men det går mot vår dere og nå er det jammen lyst noen ganger når jeg kommer hjem fra jobb!!!

Litt har nå likevel skjedd siden sist, stuen er helt ferdigmalt og vi har ommøblert litt. Det svarte skapet har kommet fra hallen og opp i stuen. Jeg er fremdeles veldig forelsket i gjeteren min fra Jerusalem, tror det er den beste suveniren jeg har fått med meg hjem noensinne. 

Veldig fornøyd med dette skapet nå, men det skjedde en liten ulykke da vi (les min sønn og min kjære) bar skapet opp trappen. Nøkkelen knakk inne i låsen på den ene skapdøren, så nå får vi altså ikke brukt det skapet før vi finner en annen nøkkel som passer. Vi har fått ut den knekte nøkkelen, men skapet er og forblir låst. Akk ja sånn går nu dagan
Her er en liten detalj fra TV benken, fremdeles veldig fornøyd med den også, og superfornøyd også med fargen på veggen, kalkgrå er virkelig en deilig farge å hvile øynene på.
Her er et bilde fra sofakroken, med tiden skal vi ha to lenestoler her foran TVen og salongen skal bli plassert slik at vi kan nyte den vakre utsikten vår, men innen det skjer må vi rive en lettvegg. Vi har også et gammelt salongbord med kuleben som skal pusses opp, dere kan jo gjette hvilken farge jeg planlegger å male det i?  I dag var vi forresten såvidt innom Bohus å tittet på lenestoler, jeg falt litt for en modell som heter Pola som kan fåes i 300 forskjellige stoff, noen som erfaring med den stolen? 

Denne kroken her har vi også en liten plan med, når vi begynner på det prosjektet er litt uvisst, vi er ikke akkurat dem som rir den dagen vi saler. Vi har et vennepar som flyttet inn i nytt hus i januar, de har revet vegger, bygget opp igjen vegger, skiftet gulv i stue og på kjøkken, skiftet kjøkken, malt stue kjøkken og gang, fått opp bilder på veggene  osv. Vi mister jo nesten helt pusten når vi får oppdateringer fra dem. Så nå har det nesten gått litt sport i det for oss å gjøre ting senest mulig, ha ha skjønner dere?? Nå skal det sies at mannen i huset der jobber i Nordsjøen og har lange perioder hjemme, litt hjelp har de også fått fra familie og venner. 

Og mens vi putler på her i vårt eget tempo, innimellom OL sendinger, jobb og malejobber så passer vi på å nyte utsikten og vi sier hver dag at jammen er vi fornøyde  med at vi flyttet ut fra 8 etasje og hit til Båtavika. Nå er det jammen vinterferie også, jeg har fått grine meg til en hel feriedag, den skal jeg ha på mandag. Min kjære skal ha ferie hele uken, så da skal trappen til pers. 

Ha en strålende flott helg, nå er det snart stafett i skiskyting. Kan vi håve inn mer edelt metall i dag mon tro?? 

Klem fra Kari. 7 kommentarer:

 1. Å hei Kari ;)))
  Nå trodde jeg det offisielt var kutt mellom oss ;))He,he...
  Så fint dere har fått det i Båtavika.....et koselig navn.....
  Flott utsikt ;)
  Kos deg videre i helgen.....jammen er det innekosevær her i dag;)

  Smil og klem
  Camilla.

  SvarSlett
 2. Skjønne Kari- du klarer å nyyyyte underveis og DET e en kunst det!!!
  Synes dere er flink jeg! Og tydelig å se at det er et hus som blir mer og mer et hjem ;)
  Gleeeede meg til å komme på besøk!
  Klem klem!

  SvarSlett
 3. Hei, kjekt å sjå livstegn frå deg :)
  Jammen har dåke fått det fint i Båtevika, og den flotte utsikta.
  Synst det er godt å høyre at det ikkje er berre vi som ikkje rir den dagen vi saler..
  Vi har starta med oppussing av bad, og mannen seier det skal bli ferdig til jul;) Jaja, det gjennstår å sjå men håper no at det blir ferdig litt før den tid :)) Viktig å kose seg langsmed.

  God helg videre:)
  klem fra Jorill

  SvarSlett
 4. Herlig med blogg innlegg fra deg :-):-)
  Du har fått det sååå gjennomført flott med deg :-) Koselig navn på plassen også :-)
  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Så fint det blir og den utsikten!!! Gleder meg til å se mer. Jeg tipper på at du skal male bordet sort? God fridag i morgen! :))

  SvarSlett
 6. Så koselig det høres ut når du putler :) helt skjønn den kalk grå fargen. Liker veldig godt det sorte skapet og håper dere finner en løsning på det- er jo kjekt at det kan åpnes liksom :)
  Misunner deg (på en god måte) den nydelige utsikten ! Her har dere det fint :)

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 7. Åååååååååå vilka underbara bilder, den med segelbåten gilla jag :)
  Hoppas allt e väl
  å missa nu inte att titta in på mitt
  Lilla BloggParty
  massor med fint att se
  Välkommen
  Håkan

  SvarSlett