tirsdag 20. august 2013

Drømmehjemmet

Jeg vet at jeg til kjedsommelighet har skrevet mange ganger her på bloggen at uansett hvor mye vi enn trives her i 8 etage, så har vi et soverom for lite. Gjesterommet vi har nå er kombinert gjesterom, bibliotek og foppball pub. For det meste fungerer det som foppball pub, dvs min kjære ser fotball der inne og noen ganger tar han seg en øl eller to når han ser på foppball også. Selv om vi kjøpte en dyr sovesofa med springfjærmadrass, så må jeg innrømme det, særlig god er den ikke å ligge på.Vi kaller den forresten bare for monstersofaen. Ikke bare er den svintung, men det var på millimetren at vi fikk den inn i heisen og på hengende håret vi klarte manøvrere den inn på foppball puben. Dere vil altså ikke tro hvilke viderverdigheter det var å få faenskapet på plass, det var som å se en episode med de to gode naboene. Haha


Drømmen er å ha et skikkelig gjesterom med god seng å tilby våre gjester.

Drømmehjemmet skal også ha et stort deilig kjøkken, helst med grue eller peis, eller mulighet for å lage det til. Gjerne også en vegg med gammel fint patinert murstein. Jeg kjenner jeg blir mer og mer begeistret for slike vakre vegger.

 Dessuten MÅ det også være et vaskerom i drømmehjemmet. Det å ha vaskemaskin på badet eller på kjøkkenet duger ikke helt for meg, for akkurat på det området er jeg litt bortskjemt. Nå har vi etasjevaskeri, dvs  at i hver etasje er det et stort vaskerom der vi har hver vår vaskemaskin, dessuten har vi også et stort rom der vi kan henge klærne til tørk. Helt genialt.

 Ethvert drømmehjem med respekt for seg selv bør jo også ha et walk in closet. Jeg er jo blitt litt godt vant på det området også, for vi har faktisk et walk in closet her i leiligheten. Nå ligner det riktignok ikke litt engang på det på bildet, men dog..... Hadde det ikke vært for akkurat den garderoben så hadde vi faktisk hatt 3 soverom. Den ble laget til før jeg møtte min kjære og altså før behovet for en foppballpub meldte seg.

 Og når man først er i gang å drømme så står jo et slikt stort deilig bad også på ønskelisten. Fine vinduer og skikkelig listverk, er også noe jeg er veldig svak for.
Aller helst skal det ligge i slike sjarmerende omgivelser som her på Nordnes, helst med sjøutsikt på den andre siden. Og så må det selvfølgelig være en stor uteplass, iallefall ikke mindre enn den vi har nå på 18 kvadrat. Drømmehjemmet er sentralt, helst i Sandviken eller på Nordnes. Glemte å si at det også bør være totalt vedlikeholdsfritt, for vi har ikke tenkt å tilbringe feriene med å male hus. Utenom alt det før nevnte så skal det heller ikke koste skjorta.....

Litt usikker på om drømmehjemmet finnes jeg og om det finnes så koster det nok mer enn vi hadde vært villig til å betale for det. Men jeg har hørt at om man ønsker seg noe så skal man visialisere det og så poff kan det hende man får det. Så nå har jeg altså gjort mitt beste for å visualisere det nå venter jeg bare på  POFFET

For å hjelpe det litt på vei har jeg levert inn både vikinglotto og vanlig lotto denne uken.

Alle bildene er fra Pintrest utenom det fra Nordnes, det tok jeg da vi var på rekogniseringstur i området her om dagen.

Ha en fortsatt flott uke mine venner...

Klem fra Kari

4 kommentarer:

 1. Alt du beskriver og de vakre bildene er jeg enig i :) elsker murstein men har ikke en eneste en, men en dag :)

  Det er virkelig et drømmehjem dette her og det hjelper å visualisere vet du- og vips så :)

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Så enig Kari! Vi har mye av tingene vi drømmer om men fortsatt ikke alt så jeg fortsetter å drømme! ;) Fantastiske bilder du har funnet frem, love it. :)

  SvarSlett
 3. Hei skjønning!
  Først.....tusen takk for så koselig hilsen...ble glad!
  Håper foten din kommer seg snart!

  Et nydelig hjem og bilder !
  For en dag vi har hatt i dag.....så gøy med sommer i slutten av august...
  Ha en flott helg snart.

  God klem
  Camilla .

  SvarSlett
 4. Lykke til på lottotrekningen!

  SMIL!

  Klem

  SvarSlett