tirsdag 26. juni 2012

På tide å pakke kanskje?

Selv om jeg elsker å reise så hater jeg å pakke. Akkurat på det området skulle jeg likt å vært mann, de kan jo bare pakke noen T-skjorter og tannkosten så er de klar liksom. Jeg drar med meg halve garderoben og kommer hjem med mesteparten ubrukt, er sikker på at mange av dere kjenner dere igjen. Uansett hvor mange artikler jeg leser om smart pakking så får jeg aldri til det smarte selv. Så derfor har jeg begynt litt tidlig denne gangen, normalt pakker jeg i hui og hast kvelden før. I dag har jeg dradd fram litt av hvert og prøvd om det passer Ting fra fjorårets øyhopping er veiet og funnet for lett, hmmm eller er det meg som er blitt litt for tung???
Her er det aller viktigste, ny bikini (forøvrig den dyreste jeg noen gang har hatt, men når man finner en bikini man liker uten at man er på desperat bikinijakt ja da slår man til), pass (som har fått ny fin mappe sydd av Lappeline) solkrem med høy faktor, solbriller og sist men ikke minst en god krimbok. Veldig klar nå til lange dager på stranden. 

 To nye kjoler fra HM samme fasong på begge, men likevel veldig forskjellige.  Fine til lange fløyelsnetter, eller når jeg skal rusle rundt i gamlebyen i f.eks Split. Har en mistanke om at disse to kommer til å bli flittig brukt. Når man skal på backpacking så er det greit å ha med rimelige klær som man ikke er spesielt redd for. 

Veldig mye blått har sneket seg inn i garderoben min i sommer, skikkelig knallblått. Blusen kjøpte jeg på PM her om dagen, jeg bare falt pladask for fargen. Den kan være grei å ha om jeg skulle være så uheldig å bli solbrent.. Kjolen til høyre ble med hjem fra Paros i fjor, det var vel den som fikk øynene mine opp for knallblått. Stråhatt er også fint å ha med, både for å beskytte hår og ansikt fra solen og også om man skulle få en skikkelig bad hair day. 

Nå får jeg finne ut hva mer jeg skal ha med, det er greit å ikke ha alt for mye i sekken. Nå gikk det greit i fjor sommer da vi øyhoppet i Hellas, det var ikke så mange metrene vi måtte gå med ryggsekkene våre. Der sto det horder som tilbød rom med en gang vi kom av båtene og vi ble kjørt både til og fra hotellene. Vet ikke helt hvordan det er Kroatia, men håper det er likedan der.

Kroatia here we come........6 kommentarer:

 1. Så deilig! GODT og varmt der, kan jeg tenke meg. :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint hos deg :) lekre Kollen og flott bikini ........
  Tenker det blir en aldeles flott tur......heldig er dere.

  Takk for at du linker og håper du er fornøyd :)

  En fin ferie ønskes deg .....nyt den

  Klem til deg

  SvarSlett
 3. Så lekre klær! Jeg har akkurat kommet tilbake fra ferie og kunne gjerne ha tenkt meg en tur igjen... Kroatia er nydelig! Vi sleit litt med å finne rom faktisk når vi kom ned uten til Dubrovnik, men fant det samme kvelden. Det er så koselig der! Kos dere masse og ta bilder!

  SvarSlett
 4. Så herlig! ha en kjempefin tur!
  Ser nydelig ut! Ta masse bilder!
  klem Hege

  SvarSlett
 5. Ønsker deg en riktig fin tur!!!
  Så mye flott du har med på tur. Lekker bikini,en svalende hatt, solkrem og briller, god bok, deilige kjoler og pass... nesten klar du ;))
  Kos deg masse!
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 6. Herlige feriebilder Kari!
  Til og med pakkingen klarer du å få stemningsbilder utav.
  Passmappen fra Lappeline var tøff!

  Ønsker der en VIDUNDERLIG tur!
  Klem fra Anne.

  SvarSlett