lørdag 20. juni 2015

Styling av leilighet

Livet er i stadig forandring og nå er nok en epoke over. Min yngste sønn, den eneste av våre tilsammen 4 sønner som bor i Bergen skal nå gjøre østlending av seg. Det kom som et sjokk på mor og jeg kan  ikke si jeg er spesielt begeistret, men sånn ble det nå engang. Det hele har kommet litt brått på og plutselig skal alt skje fort, leilighet skal selges, ny leilighet skal kjøpes. 
  
     
Min sønn er for å si det som det er ikke den ryddigste person i verden,husarbeid er ikke en hjertesak for å si det mildt,  så han fikk litt å bryne seg på når leiligheten skulle gjøres fotogen i løpet av 10 dager. Megler anbefalte å male listene  i stuen, (som var like brunbeisede nå som den dagen han flyttet inn)hvite. Vi valgte liksågodt å male veggene hvite også og stuen ble riktig så fresh med en ny grønn plante og et lite splash av rødt. 

                   
Da min sønn kjøpte leiligheten overtok han også et 500 liters akvarium som var bygget inn i en slags barløsning midt i stuen, det ble også anbefalt fjernet. Bordet som før sto på kjøkkenet ble satt inn i stuen og vi kjøpte et teppe på Ikea til å ha under spisebordet. 
                    
  Også her tilførte vi et lite splash av rødt, og hva passet vel bedre nå om sommeren enn å pynte bordet med deilige, røde moreller? 
       

Det ene soverommet som var mørkeblått med sortbeisede lister ble også anbefalt malt. Nå er det delikat i lysegrått med nytt,lyseblått sengetøy og er ikke til å kjenne igjen. Krakk, lampe og krans fikk han låne hos mor. 
   
Kjøkkenet ble bare ryddet og vasket, også her brukte vi litt rødt og vi kjøpte inn jålesalt og olje. 
                 
Skjærebrett og "krydderplante" fikk han låne av mor, her har jeg egenhendig rappet stylingideen fra skjønneste Anne på landet. 
                  

Vi kom i mål, min sønn som knapt har tatt i en malekost før har gjort en imponerende innsats. Han trengte litt drahjelp for å komme i gang og å legge opp en plan hva som måtte gjøres og i hvilken rekkefølge. Han har ryddet, kastet, malt og stått på, vi har hjulpet til så godt vi kunne. Siden jeg ikke er helt frisk så begrenset det seg hva jeg kunne hjelpe med av maling og rydding, men jeg har sammen med en god venninne tatt meg av det morsomste nemlig stylingen. Nå blir det visning på mandag, vi krysser fingre og håper innsatsen betaler seg. 

En mors interiørhjerte fryder seg når gutten er strålende fornøyd med leiligheten og nå nesten ikke har lyst å flytte likevel. 

Noen bilder er fra prospektet og noen har jeg tatt selv. 

En strålende flott sommer til dere alle.