torsdag 12. februar 2015

Ting tar tid når man lurer på hvor skapet skal stå

Ting tar virkelig tid, spesielt når helsen har skrantet en stund. Nå er jeg heldigvis på vei tilbake, selv om jeg fremdeles går rundt å svimler i perioder. Var hos en spesialist for et par uker siden og fikk vite at slik kommer det mest sannsynlig til å være i et års tid, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Årsaken er et ganske alminnelig forkjølesesvirus som har slått seg på balansenerven istedenfor å bryte ut som vanlig forkjølelse, det er iallfall teorien. Uansett, jeg er mye bedre og jobber nå 50%, håper på å snart være tilbake for fullt. Nok om det, nå er det interiør jeg skal skrive om. Vi er endelig (nesten)ferdige med stuen, gulvet er ferdig malt og vi har fått det meste av møbler på plass. 

                                 
      
Stuen vår er ganske stor, men litt vanskelig å møblere, så nå har jeg flyttet rundt på møbler og prøvemøblert i ukesvis. Til slutt kom jeg fram til dette resultatet. Det sorte skapet hører egentlig hjemme i spisestuen og skal tilbake dit når vi bare har fått bært opp et gammelt eikeskap opp fra soverommet. Det er fryktelig tungt så vi må få samlet sammen noen sterke karer før det kan skje.
                                   
Her er bilde av eikeskapet fra da vi bodde i 8 etage, nå skal det få komme til heder og verdighet igjen i stuen.Jeg har spurt ekspertisen, interiørdamer som vet hva de driver med og meningene har vært litt delte om det.  Så nå krysser jeg fingre og håper at det brune skapet blir fint i salongdelen, har fått beskjed om at det ikke blir bært ned igjen når det først er kommet opp. 

                               
På dette bildet som ble tatt før gulvet ble malt er det sorte skapet på sin rettmessige plass,men dere kan tro det jeg har grublet og grunnet og lurt meg halvt ihjel på om vi skulle ha det her eller der. Om det skal stå med salongen så må vi kjøpe noe nytt å ha i spisestuen og jeg er jo som dere vet litt fan av å tage hva man haver. Og vi haver jo et flott gammelt eikeskap som nå står bortgjemt på soverommet. 
                     
Nå er gulvet malt i fargen Form og jeg er veldig fornøyd med gulvet. Det var kjekt å få spisebordet på plass igjen, det har stått på kjøkkenet et par måneder. 
                     
Et par nyinvesteringer har vi også gjort, to nye tepper er kjøpt inn og også to Strandmon stoler i blått med tilhørende forskamler. Vi mangler forresten en forskammel ennå, så jeg er inne på IKEA sine sider flere ganger i uken for å sjekke om de har fått dem inn igjen.
                  
                   
Litt nytt interiør er også kommet i hus, et pledd, noen lykter og en kurv til strikketøyet (ikke at jeg strikker så mye da).  Det mangler ennå litt, noen lister og litt maling her og der, antenneledningen ligger tvers over gulvet etter at vi flyttet TVen. Noen lamper mangler vi også, vi får ta det litt pø om pø som min mor alltid sa. 
 
Vi får satse på å bli helt ferdige om ikke alt for lenge. Nye prosjekter venter, først og fremst står kjøkkengulvet for tur, det skal males i samme farge som gulvet i stuen. Badet oppe bør også få seg en liten makeover sånn etterhvert og så har jeg veldig lyst å pusse opp soverommet snart. Sånn går nu dagan, noen som kjenner seg igjen???